And.. we’re online!

Gelukkig nieuw jaar en welkom op Next-Chapter.nl.

Ik kan veel en weinig vertellen over Next-chapter.nl, maar ik geef jullie gewoon wat linkjes. Hier kun je details lezen over next-chapter.nl, hier over mij, hier wat inhoud en hier kun je allerlei andere blogs lezen.

Er is 1 kleine verandering: mijn ouders (kunnen) meelezen. Ze weten al heel veel van me, maar sommige dingen hoeven ze van mij niet op internet te lezen of gaat ze niks aan. Daarom kunnen er meer protected-posts bij komen. Als dat gebeurt, dan post ik erna een blogje waar je een comment achter kan laten en dan zal ik het wachtwoord sturen.

Laat me even weten wat je ervan vind! (En vergeet jullie Feedreader/favorieten/linkjes niet te veranderen!)

(Oh, enne. Als jullie zien dat iets verkeerd linkt (bijvoorbeeld mijn oude mail of twitter) of niet goed linkt, willen jullie dat dan doorgeven?)

Share:

12 Comments

 1. Ilse
  January 1, 2010 / 6:40 pm

  Het ziet er super leuk uit! =D

 2. January 1, 2010 / 6:52 pm

  Ziet er leuk uit :)

 3. January 1, 2010 / 7:09 pm

  wow mooie lay-out en ik vind je site nu al supertof

 4. January 1, 2010 / 10:13 pm

  Well, I like the lay-out! Super, je eigen domein (:

 5. January 1, 2010 / 10:40 pm

  Even een kleine test!

 6. January 2, 2010 / 10:50 am

  Hele mooie lay-out! Ik volgde je oude site ook, maar ik ga vanaf nu reageren, haha. (:

 7. January 2, 2010 / 11:44 am

  Het ziet er heel mooi uit!

 8. January 2, 2010 / 11:54 am

  Mooi hoor :) Wel een beetje vermoeiend lezen dat grijs op nog donkerder grijs, maar het is wel mooi :) Mijn ouders kunnen ook meelezen, en eigenlijk merk ik daar niks van. Soms reageren ze, maar dit vind ik juist leuk. Maar thuis zeggen ze er niks over. Mijn oma zegt soms wel “dat was leuk op je frenzy!” maar dat vind ik ook alleen maar fijn :) Ik kan wel begrijpen dat je sommige dingen geheim wilt houden, maar zorg er wel voor dat je geen argwaan bij ze naar boven haalt ;)

 9. Mama
  January 4, 2010 / 10:04 pm

  Hoi meisie,

  dat ziet er prachtig uit. Leuk dat we mee mogen lezen nu je je eigen domein hebt en je straks ook, hopelijk ;-), veel te vertellen hebt. Veelplezier met schrijven,

  kus
  Mama

 10. January 5, 2010 / 11:50 am

  Gefeli met je nieuwe eigen domein en veel blogplezier!

 11. January 6, 2010 / 8:54 pm

  Goeie domeinnaam! Nou, ik wil die juicy details wel lezen straks die zo geheim zijn voor je ouders :D Dus je hoort van me. Groetjes! Lux

 12. January 6, 2010 / 8:56 pm

  Trouwens: t lukt me niet om je via rss-feed te volgen! Dat lukte met fugitivewriter altijd wel… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *