“Ben je al afgestudeerd?”

Het is alweer even geleden. De laatste keer dat ik van me liet horen, was met Helweek. En daarvoor had ik ook al een tijdje niet geschreven. Helweek is ook al drie maanden geleden (time flies!). Maar goed, nu zijn we drie maanden verder en hoe gaat eigenlijk?

School

Volgens mij had ik wel al verteld dat ik mijn scriptie niet had gehaald, toch? Anders bij deze. Afgelopen zomer heb ik mijn scriptie aangepast en verbeterd en op 7 september opnieuw ingeleverd. En ik heb ‘m gehaald! Woohoo!

Dat betekent dat ik op 8 oktober meedoe aan het eindassessment, het allerlaatste onderdeel van mijn studie die ik nog moet halen. Hier moet ik mezelf presenteren als communicatieadviseur en een adviesgesprek voeren met drie assessoren. Heel erg spannend, maar ik hoor gelijk daarna of ik afgestudeerd ben. Nog een weekje duimen dus!

(Als ik die ook haal, ben ik dus afgestudeerd en mag ik op 30 oktober mijn diploma ophalen!)

Werk

Na mijn stage bij OKGO ben ik nog een paar weken blijven hangen. In juli heb ik me ingeschreven bij de KvK en nu ben ik dus freelancer. Ik ondersteun ondernemers en bedrijven bij online marketing en met (web)teksten (waaronder bloggen). Dus ken of ben jij iemand die daar hulp bij kan gebruiken? Ik heb plek over voor nieuwe opdrachtgevers! (Of we kunnen ook gewoon eens wat gaan drinken om te kijken of ik iets voor je kan betekenen :))

Sporten

In april stopte ik alweer met hardlopen, vanwege een blessure. Dit keer waren het shin splints. Na een aantal fysio-bezoekjes ben ik in juli weer begonnen met lopen en dat gaat nu nog goed! Ik ben bijna aan het eind van de lessen van Start to Run. Ik doe er wat langer over dan de 10 weken, omdat ik gewoon ben gaan rennen als ik tijd en zin had, niet als ik moest.

Daarnaast ben ik weer begonnen bij de sportschool. Één keer per week doe ik legday, om meer blessures te voorkomen. Ik wil ook andere spiergroepen gaan trainen, zodat het een beetje in verhouding komt, haha. Mijn benen zijn best sterk, maar mijn armen juist heel erg zwak. Ik ben van plan om eens een sessie te plannen met een personal trainer. Die kan me dan uitleggen hoe de apparaten werken en welke oefeningen ik kan doen.

Sociaal

Ik heb heel wat leuke dingen gedaan de afgelopen drie maanden. Ik ben de helft vast ook weer vergeten, haha. Een van de gaafste dingen die ik heb gedaan, was MLA vliegen bij Vliegclub Fryslân! Ik ben een weekendje naar Antwerpen geweest, heb voor vrienden gekookt, ik ben een nachtje blijven slapen in Leeuwarden, ik ben een paar dagen weggeweest met de boot van mijn opa en oma. En vast nog wel meer, haha!

En de komende tijd heb ik ook weer wat plannen in mijn agenda staan. In oktober heb ik geen één weekend helemaal vrij, maar het zijn allemaal superleuke plannen!

Qua bloggen? Ik heb een mooie planning gemaakt en probeer me daar aan te houden, om zo ook voor het privé bloggen weer in de flow te komen. Dingen die je wilt zien, horen, lezen? Ik hoor het graag!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *