Een stille hint..


Voor mijn verjaardag vroeg ik boekenbonnen en de boeken die ik kocht verslond ik. Ik heb sindsdien minstens nog acht boeken gelezen, terwijl ik ervoor eigenlijk niet meer las. Daarnaast heb ik nu een hele lijst met boeken die ik ook wil lezen. En sinds kerst er aan komt, is het een mooie gelegenheid om een stille hint te geven voor cadeau’s waar ik heel blij mee zou zijn..

Good Girls Guide to Getting Lost
Toen ik van de zomer twee weken op het huis van Milou was, waren er genoeg reisboeken om uit te kiezen. Ik ben toen begonnen in dit boek (die lag bovenop de stapel, hihi), maar ik heb het boek niet uit kunnen lezen. Dus nu wil ik ‘m graag hebben. Omdat ik benieuwd ben hoe het verder gaat, maar ook omdat ik best wat meer reisboeken in mijn kast wil!

Rachel Friedman has always been the consummate good girl who does well in school and plays it safe, so the college grad surprises no one more than herself when, on a whim (and in an effort to escape impending life decisions), she buys a ticket to Ireland, a place she has never visited. There she forms an unlikely bond with a free-spirited Australian girl, a born adventurer who spurs Rachel on to a yearlong odyssey that takes her to three continents, fills her life with newfound friends, and gives birth to a previously unrealized passion for adventure. 

Bol.com // The Book Depository

Running like a girl
Nog geen één hardloopboek heb ik gelezen. Beetje zonde toch? Ik weet dat Haruki Murakami een hardloopboek heeft geschreven en dat er nog véél meer boeken over hardlopen zijn. Maar dit boek kwam ik ergens tegen en heb ik op mijn lijst gezet. Die lijst ben ik nu gewoon aan het overschrijven, dus deze staat er ook bij.

You could say it’s about ambition (yes, getting out of bed on a rainy Sunday morning counts), relationships (including talking to the intimidating staff in the trainer shop), as well as your body (your boobs don’t have to wobble when you run). But it’s also about realising that you can do more than you ever thought possible.
Very funny, very honest and very emotional, whether you’re in serious training or thinking about running for the bus, this is a book for anyone who after wine and crisps for supper a few too many times thinks they might . . . just might . . . like to run like a girl.

Bol.com // The Book Depository

How blogs work
Een Engelse titel, maar een Nederlands boek. Ik lees hier de laatste vaker over, dus nu ben ik nieuwsgierig. Simple as that.

Hét bloghandboek van topblogster Stephanie Duval.
Droom je van een eigen blog? Of wil je de stap zetten van hobbyblogger naar professionele blogger? Dan zet dit boek je op weg. Journaliste Stephanie Duval (www.70percentpure.be) blogt al meer dan tien jaar. Voor dit boek putte ze uit haar eigen ervaring en ging ze te rade bij topbloggers in binnen- en buitenland. Het resultaat is een inspirerend boek vol praktische tips & tricks die je helpen om van je blog een sterk merk te maken.

Bol.com

Runner’s World Kookboek
Dit boek zag ik bij de tijdschriftenwinkel in Zaandam liggen. Even later publiceerde Zelia op Justkeeprunning.nl de review. En nu wil ik die dus ook hebben. Heel graag.

150 recepten om bij te tanken en af te vallen, en te genieten van elke hap. Met voorwoord van Ellen van Langen.

Runnersworld Webshop

Om het nog makkelijker te maken, heb ik de bestellink er al bij gezet. The Book Depository is vaak goedkoper (ik kocht er deel 2 en 3 van The Maze Runner voor de prijs van één boek bij Bol.com), maar het kan een paar weken duren voordat je het boek binnen krijgt. Bol.com is duurder, maar je hebt het wil binnen een paar dagen op de mat liggen. Verder vind ik hiervan nummer 3 ook heel leuk, is een reisje naar anywhere ook heel erg leuk onder de kerstboom (haha) en komt een sporttas of extra hardlooplegging voor de winter ook wel van pas.

Share:

2 Comments

  1. Mama
    December 16, 2014 / 10:39 pm

    wat jammer dat je cadeautjes al in de kast liggen ;-). Ik duim dat iemand anders je hints oppakt. X

  2. December 16, 2014 / 11:05 pm

    Aaah die eerste klinkt als een perfect book for moi (roadtrips <3333). En How Blogs Work heb ik hier al liggen. De hardloopboeken staan niet zo meer op mijn lijstje, er liggen immers nog 13 ongelezen romans. Oeps. Super zonde.

    Wat er wel op het lijstje staat? TIJD. En: tijd. En oké: concentratievermogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *