Een uitgebreide update!

Een uitgebreide update!

De laatste post die ik schreef ging over het feit dat ik gezond probeerde eten. Deze kwam begin maart online. De laatste post dáárvoor was een terugblik post over 2015, met doelen voor 2016. En nu is het al bijna tijd voor dezelfde post in 2016 en heb ik nog steeds niet geblogd op next-chapter.nl. Heel ernstig dit. 

Je wilt niet weten hoe vaak ik al klaar heb gezeten om een blog te schrijven voor next-chapter.nl. Héél vaak. Ik heb zelfs een heel weekend met Niki in Antwerpen aan onze websites gezeten. Next-chapter.nl heeft een nieuwe lay-out en ik had weer helemaal zin om te gaan bloggen. Maar toen kwam ik thuis en het dagelijks leven kwam weer over. En ik vind het ZO ZONDE!

Na afgelopen zomer heb ik weer inspiratie. Ik heb zelfs een lijst met onderwerpen om over te bloggen! Ik begon weer blogs te bedenken in mijn hoofd, iets wat heel anders is geweest. Ik heb nu bijna 2 jaar (!!!) nauwelijks geblogd op next-chapter.nl (daarnaast wel heel veel, ik ben het niet helemaal kwijt). Dat is heel veel voor mij, want ik ben al de helft van mijn leven aan het bloggen.

Wat ik nu ga doen? Ik ga even een update schrijven. Zodat jullie weten wat ik allemaal heb uitgespookt en hoe het nu met mij gaat. Zodat er geen grote vragen zijn als ik straks weer ga bloggen (maar nu écht, haha!)

Hardlopen en sporten

Ik heb een halve marathon gelopen.

Zo, dat is er uit, haha! Ik sloot de 2015/2016 post af met de hoop dat mijn scheenblessure niet door zou zetten. Dat deed ‘ie dus wel. En dus ging ik weer terug naar de fysiotherapeut (wel een nieuwe) en mocht ik een aantal weken niet lopen. Intussen deden we wel oefeningen en ben ik dus ook begonnen met krachttraining.

We hebben langzaam opgebouwd naar 5k in het voorjaar en gedurende de zomer ben ik verder gaan trainen naar de halve marathon. Begin september liep ik de Markstadrun in Purmerend, eind september de Damloop in Amsterdam/Zaandam. En 9 oktober was het zo ver in Eindhoven: de halve marathon. Ik liep ‘m in 2 uur, 29 minuten en 24 seconden en daar ben ik dus echt héél trots op. Mijn doel was onder de 2,5 uur en genieten. Hoe het precies ging, kunnen jullie in mijn verslag op Just Keep Running.nl lezen, want anders is deze blog al vol voordat ik aan het tweede onderwerp ben begonnen.

Oh, en ik zal ook mijn nieuwe doelen nog even delen! Ik vond de halve marathon geweldig en dat blijft dus niet bij één keer. In maart loop ik als het goed is mijn tweede halve marathon in Den Haag en even later ga ik Mudmasters doen met vrienden. De komende maanden werk ik dus aan snelheid en kracht.

promobox3

Werken en bloggen

Sinds december 2015 werk ik part time bij een reisorganisatie in Amsterdam. Daar schrijf ik voornamelijk teksten over de hotels die bij ons worden aangeboden. Daarnaast doe ik een beetje social media bijhouden en heb ik enkele andere content taken.

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik sinds juli 2015 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik werk op freelance basis voor diverse opdrachtgevers. Ook hier houd ik me vooral met teksten bezig: landingspagina’s, blogs en artikelen, maar ook social media. (En ik heb nog steeds plek over, dus als je nog iemand nodig hebt, ik ben te bereiken via hello @ the23company . nl.)

Daarnaast schrijf ik ook al bijna vier jaar (met enkele pauzes) voor Just Keep Running.nl! Het zorgt voor de nodige motivatie en ik schrijf geloof ik meer voor JKR dan ooit te voren, haha! We hebben een superleuke groep met hardlopers (al zeg ik het zelf) en dat komt neer op heel veel gezelligheid en allerlei wilde plannen.

Oh, je ziet bovenaan de website trouwens een andere naam dan next-chapter.nl. Ik ben in 2014 begonnen met een blog genaamd ‘Pluk het leven’, nadat mijn opa plotseling overleed. Maar ik kan niet twee blogs bijhouden die over praktisch hetzelfde gaan. Daarom heb ik ze samengevoegd, maar ik wilde de naam niet helemaal kwijt. Vandaar dus ‘Pluk het leven by next-chapter.nl’. Ik blijf persoonlijk bloggen, maar richt me ook op het leven plukken. Dus leuke dingen doen, genieten en je dromen najagen.

DSC_0178

Reizen

Mijn doel voor 2016 was om gemiddeld iedere maand een reisje naar het buitenland te hebben. Dat is gelukt! Ik heb nog minimaal twee reisjes op de planning staan, en dat maakt een totaal van 13 trips. En dat terwijl ik niet eens iedere maand naar het buitenland ben geweest in dat geval! Waar ik allemaal ben geweest (sommige in één reisje):

  • Antwerpen (nu vier keer)
  • Boedapest (twee keer)
  • Londen (twee keer)
  • Parijs
  • Berlijn
  • Praag
  • Poitiers (Frankrijk)
  • Andorra la Vella (Andorra)
  • Oropesa del Mar (Spanje)

Nog op de planning staat een weekendje Lanzarote met het werk en een weekend naar een bestemming die ik nog niet ga verklappen met Niki (het is voor haar nog een verrassing). Is er nog iets waar jullie meer over willen horen? Want ik schrijf er met alle liefde over! Misschien schrijf ik sowieso (aan het einde van het jaar) nog wel een samenvattende blog over alle reisjes. Met wie ik er heen ben geweest en wat ik heb gedaan bijvoorbeeld?

IMG-20160914-WA0015

Overig

Over het gezond eten en afvallen moet ik ook wat vertellen, aangezien ik er aan het begin (die in maart dus) ook over had geschreven. Ik ben intussen 10 kg afgevallen en daar ben ik best wel trots op! Ik ben nog niet helemaal waar ik zijn wil, maar het heeft geen haast.

Verder heb ik behalve reizen, bloggen, hardlopen en werken nog veel meer leuke dingen gedaan. Zo besloot ik op een vrijdag in augustus om de volgende twee dagen naar Mysteryland te gaan en dat was su-per! We hadden heerlijk weer, fijne muziek en goed gezelschap. Goed geregeld! Vorige week ben ik ook nog naar AMF geweest tijdens ADE.

En volgens mij heb ik dit ook nog niet eens verteld, maar ik ben tante geworden in februari! Ik ga er vanwege privacy redenen niet over bloggen, maar ik wilde het toch even noemen. Ik ben helemaal verliefd!

In februari heb ik ook mijn tweede tattoo laten zetten! Vorig jaar in april de eerste (het vliegtuigje bij de reis-foto) en in februari aardig spontaan de tweede. Ik dacht dat ik een blog had geschreven over mijn tattoo, maar blijkbaar niet. Iemand geïnteresseerd? Ik vind dat altijd wel leuk om te lezen, haha!

Ik ben trouwens bezig met een nieuw project. Ik laat het jullie natuurlijk gelijk weten wanneer het online is zodat jullie allemaal kunnen gaan kijken, haha! Meerdere mensen in mijn omgeving zeiden dat ik het moest doen en het bleef heel erg in mijn hoofd hangen, so let’s give it a try! Misschien dat ik daardoor ineens genoeg motivatie en inspiratie had om een blog te schrijven voor next-chapter.nl, haha!

En dan wil ik nu van jullie weten; hoe gaat het met jullie?!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *