Het afstuderen begint!

Ik schreef al eerder dat ik een afstudeerstage had gevonden en ook al dat ik het best eng vond om er mee te beginnen. Maar nu is het dan zover. Vandaag begin ik met mijn stage en begint het afstuderen-avontuur!

Vorige week kreeg ik een mailtje met het cijfer dat ik voor mijn vooronderzoek haalde. Dit moest een voldoende zijn voordat ik met stage mocht beginnen en dat was het gelukkig! Ik heb liever een hoger cijfer, maar ik ben blij met de 6 die ik nu heb gehaald. Ik was een beetje clueless over wat er nou precies in het vooronderzoek moest en hoe ik het moest aanpakken, dus ik ben allang al blij dat ik met stage mag beginnen!

Tijdens stage kan ik het vooronderzoek nog wat uitbreiden en verbeteren en ook informatie gaan verzamelen (onderzoek doen), zodat ik een goed advies kan geven aan het einde van mijn stage (en dan wil ik natuurlijk eindigen met een hoger cijfer dan een 6, haha!). Daarnaast werk ik aan meewerktaken, die bij mijn stage onder andere bestaan uit het schrijven van artikelen (wat ik natuurlijk hartstikke leuk vind!).

Ik heb ondertussen een bepaald beeld van mijn stage gevormd op basis van informatie die ik heb ontvangen. Ik ben heel benieuwd of het overeenkomt en hoe het gaat worden! Wel weet ik dat ik erg zenuwachtig ben, net als vorige keer dat ik stage ging lopen. Maar ik heb er ook superveel zin in, want ik denk dat ik er echt veel kan leren en dat het erg leuk wordt.

We zullen zien hoe het gaat. Aan het einde van de week zal ik even een update geven!

Share:

2 Comments

  1. February 2, 2015 / 9:10 am

    Wat ontzettend spannend! Ik weet nog goed hoe spannend ik die eerste dagen vond, maar wordt vast hartstikke leuk!

  2. February 2, 2015 / 4:48 pm

    Oh spannend! Ik begin zelf over drie weken aan mijn afstudeerstage, dus ik snap hoe je je voelt haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *