Ik ga (weer) naar Londen!

Wauw, drie weken zonder iets van me te laten horen. Should not happen, might happen again.

Anyway, waar het vandaag om draait: ik ga naar Londen! En niet zomaar, ik ga voor mijn eerste persreis!

Ik heb er enorm veel zin in. Ik krijg allemaal agenda’s en informatie opgestuurd en whaaa! Ik word opgehaald op het vliegveld (!), er is een diner speciaal voor de pers, de overnachting is geregeld en dan zijn er nog twee dagen waar ik heel veel ga horen en leren over digital marketing.

Het evenement waarvoor ik ga is op donderdag afgelopen, maar ik heb gevraagd of mijn ticket terug op zondag geboekt kon worden. Ik blijf dus nog drie extra dagen om Londen te zien en een vriendinnetje op te zoeken. En ik heb er zo’n zin in!

Wil je me volgen? Dat kan en zou ik zeker doen als ik jullie was, want ik ga denk ik best wat posten, haha. Je kan me volgen op Twitter, Instagram en Snapchat (mijn gebruikersnaam is Petra267).

Precies twee jaar geleden ging ik ook naar Londen. Toen werd ik wakker gebeld door mijn Zusje die me mee vroeg naar Londen. Ik blogde natuurlijk ook over wat we toen hebben gedaan.

ps. Ik heb het hier nog niet eens gepost! Maarre, ik heb twee weken geleden een tattoo laten zetten! Op plukhetleven.com heb ik er over geblogd, inclusief afbeeldingen en betekenis(sen)!

Share:

3 Comments

 1. April 28, 2015 / 7:52 am

  Wat tof zeg! Ga je voor je stage of voor je blog?! Heel veel plezier. Londen is echt awesome!

  • April 28, 2015 / 3:49 pm

   Jildou, voor stage!

 2. May 3, 2015 / 12:32 am

  Gaaaaaf! Londen lijkt me zo leuk, en al helemaal voor een pers reis! Have fun :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *