Ik wil hierover vertellen

Hebben jullie al gemerkt dat ik probeer iedere dinsdag voor next-chapter.nl te schrijven? Iedere andere doordeweekse dag schrijf ik voor mijn stage, werk, plukhetleven.com en justkeeprunning.nl. Maar vorige week schreef ik dus niet voor next-chapter.nl, vanwege wat prive omstandigheden.

Vandaag moet het er dus maar weer van komen. Ik wil heel graag vertellen over mijn nieuwe hardloopschoenen, maar die ben ik heel goed geheim aan het houden totdat het donderdag op justkeeprunning.nl online komt. Ik heb de foto’s zelfs nog niet naar de andere meiden van justkeeprunning.nl gestuurd.

Ik wil graag vertellen over de CPC, maar daar schreef ik op justkeeprunning.nl al over. Als je dat wilt weten, kun je dat dus daar lezen. Of om in de sportsferen te blijven, over hoe veel spierpijn ik nog heb, vier dagen na die krachttraining van afgelopen week. Maar dat schrijf ik donderdag ook in mijn wekelijkse verslag voor justkeeprunning.nl (al hoop ik dat het tegen die tijd wel weer over is).

Ik kan wel weer vertellen over hoe leuk mijn stage is en wat ik allemaal doe, maar dat is bijna het enige waar de afgelopen 1,5e maand over heb geschreven geloof ik. Als je daarin geïnteresseerd bent, kun je me ook op Twitter volgen, waar ik ook veel retweet van de artikelen die ik voor stage schrijf of tegenkom.

Zal ik vertellen over hoe mijn pogingen gaan om alles te doen? Om 40u per week stage te lopen, 7,5u per week in het ov te zitten (langer dan heen en weer naar Leeuwarden!), daarnaast nog zo’n 5 à 6 uur te willen werken, twee keer hardlopen en een keertje sportschool en wekelijks privé ook nog voor drie websites te schrijven? En dan heb ik mijn sociaal leven nog niet eens genoemd. En die twee schoolvakken die ik nog moet halen. En alle leuke hardloopdates van de laatste tijd (daar kun je trouwens wel over lezen op justkeeprunning.nl! Mooie reclameblog is dit geworden, hahaha). Hier kan ik vast wel een paar blogs mee vullen. Mensen die dat willen weten?

Anyway. Ik heb dus weer een blog gevuld, haha. Maar nu weten jullie gelijk dat ik niet zo goed weet waar ik nu over moet schrijven. Iets wat jullie willen weten? Over reizen of sporten, bloggen, schrijven, school, anything?

Share:

1 Comment

  1. March 17, 2015 / 1:12 pm

    Schrijf over het bloggen zelf, dat vind ik altijd heel interessant om te lezen! Tips en trucs enzo, wat je wel/niet leuk vind aan bloggen, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *