monday moment #32

Oeps, de hele week niet geblogd! Wat heb ik een drukke week gehad zeg! Ik ben maandag tot en met donderdag minimaal van 8 tot 23.30 wakker geweest en ik ben de hele tijd bezig geweest met school en sporten (3x afgesproken en zondag zelf nog eens geweest). Ik heb zo weinig tijd gehad dat ik nauwelijks heb gewerkt!

Ik moet wel zeggen dat ik merk dat ik heel blij ben met sporten/hardlopen. Eventjes tijd voor mezelf, zelfs als zijn het maar 20 minuten. Zelfs al ga ik met iemand anders. Als ik de afgelopen week niet had gesport had ik denk ik veel meer last gehad van de druk(te) dan ik nu heb gehad. Deze week geldt hetzelfde, maar staat er vijf keer sporten op het programma. Ook allemaal afgesproken met anderen, dus ik hoef geen een keer alleen, haha.

Deze week komt er ergens nog een blog online, want ik heb iets heel leuks en belangrijks te vertellen, hihi. Maar voor nu: monday moments.


Listen: 
Niki stuurde me deze week de nieuwe single van Avicii, een samenwerking met Robbie Williams. I like!


Do: 
Spreek af met vriendinnen. Eén keer in de zoveel tijd, of ieder weekend. Met de meiden van JKR hebben we afgelopen weekend na 11 maanden weer een meeting gedaan. In de tussentijd heb ik ze allemaal (behalve Joëlle en Saskia) nog gezien, sommigen zelfs wel twee (of drie, of vier) keer. En deze maand heb ik ook ieder weekend een afspraak, met minimaal één JKRblogger! Gezellig! (Foto door Zelia)


Read: 
Vanochtend in de trein heb ik weer verder gelezen in het tweede boek van The Maze Runner. Nog maar 100 pagina’s! Als ik die deze week uit kan lezen, hoef ik niet een half uit boek mee te slepen naar Zaandam.

 • Looking forward to: Ik schrijf dit terwijl ik wacht op mijn afspraak met de fysiotherapeut. En daar heb ik zin in! Afgelopen week had ik op maandag de afspraak en had ik vrijdag nog spierpijn.
 • Loving: Vrijdag ging mijn zus dus trouwen en wauw, wauw, wauw! Daar komt dus nog een blog over, maar verzamel je hearteyes maar vast.
 • Thinking: Wat ik hierboven ook al zei, zonder sporten was ik de afgelopen week niet doorgekomen zonder gek te worden. Who would’ve thought?
 • Watch: Nog meer nieuwe series, yes! Ik heb alleen nog geen tijd gehad om te kijken. Afgelopen weekend heb ik alleen Chicago Fire en Awkward gekeken. De rest ligt nog lekker op me te wachten.
 • Craving: Ik heb vandaag nog niet zo veel gegeten (want het ontbijt smaakte niet en ik heb nog geen boodschappen gedaan) dus ik heb wel een beetje honger!
Share:

2 Comments

 1. October 6, 2014 / 7:11 pm

  Wat een lekker nummer van Avicii! Die heb ik gelijk aan mijn running list toegevoegd :-). En die meeting ziet er ook erg leuk uit!

 2. October 6, 2014 / 10:46 pm

  Leuk om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *