Monday moments #28

Do(n’t): Word niet ziek in het weekend dat je een hardloopwedstrijd hebt. Dat is heel erg zonde. Doei medaille..

Looking forward to: Afgelopen weekend kochten Niki en ik kaarten voor Amsterdam Music Festival! Op 18 oktober gaan wij dus (weer) los op onder andere David Guetta. Volle agenda, maar allemaal zo leuk!

Watch: Terwijl ik afgelopen weekend dus ziek in bed lag, keek ik The O.C. af. Daar was ik deze vakantie aan begonnen. Ik ben nu aan het twijfelen. Een nieuwe serie beginnen, Gilmore Girls weer kijken, of gewoon even geen extra serie kijken en het doen met de series die nu bezig zijn (en waar ik bij ben)..

  • Listen: Zelf begin ik regelmatig een nieuwe afspeellijst. Voor ieder seizoen, bijvoorbeeld. Luister er eens eentje terug! Liedje na liedje denk je: ‘Oh, ja! Die is leuk, dat was ook zo!’
  • Loving: De college’s zijn weer begonnen. Vorige week was ik niet zo productief, maar ik heb maatregelen genomen en deze eerste dag gaat is al productiever dan vorige week, haha!
  • Craving: Onze vriezer is kapot gegaan. Daar lag mijn brood in en kip en nog wat dingetjes. En nu heb ik natuurlijk trek in kip, maar het lijkt me slimmer om dat weg te gooien..
  • Read: Afgelopen week heb ik geen bladzijde van het volgende boek gelezen. Dus read? Ja, je collegeboeken natuurlijk. Ik heb er vijf onder het stof vandaan moeten halen voor een college dat communicatietheorie gaat herhalen..
  • Thinking: Meerdere dingen. Zoals, ‘wat is het fijn als je moeder voor je zorgt als je ziek bent’ en ‘hoe kan het dat ik mijn PR op 5k verbreek met 1’12” terwijl ik bijna/net weer beter ben?’. Ach..
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *