monday moments #29

My excuses voor de afwezigheid. Ik denk niet dat er veel zal veranderen de komende week (al ben ik wel veel vrij). School en werk gaan nu eenmaal voor en ik moet nog even in het ritme komen, haha. Anyway, de start van een nieuwe week en dus weer een monday moments!


Thinking: 
Zusje gaat trouwen, had ik dat al verteld? Over een paar weken is het zo ver, dus afgelopen weekend was het tijd voor een vrijgezellenfeestje. We kwamen onder andere een Frans vrijgezellenfeest tegen, waar deze foto uit kwam, haha!


Looking forward to: 
Komende zondag is het tijd voor de Dam tot Damloop. Ooit heb ik er met scouting gewerkt om geld te verdienen voor kamp, nu loop ik het zelf. Mijn eigen startbewijs is nog niet binnen, maar het startbewijs waar ik mee ga lopen (en vier uur eerder start, haha) heb ik gisteren opgehaald.


Listen: 
Ik houd van de afspeellijsten van Spotify! Zo wilde van het weekend iedereen iets anders, dus zette ik deze Mixed Generations afspeellijst aan. Iedereen tevreden!

  • Do: Doe samen met vriendinnen een workshop of ‘zo’n avond’. Zo deed ik de afgelopen tijd mee aan een make-up avond en een boltaartjes workshop en staat er een voetenavond (goed voor mijn hardloopvoetjes) op het programma.
  • Watch: 25 september komt de verfilming van The Maze Runner uit en ik kan niet wachten! Jildou leest nu het boek en dan gaan we gezellig samen naar de bios.
  • Loving: Nieuwe mensen leren kennen of mensen beter leren kennen. Zo ga ik morgen een rondje hardlopen met een studiegenootje die ik in Litouwen leerde kennen en ga ik Consumentengedrag leren met een vijfdejaars die bij een aantal vakken bij mij in de klas zit.
  • Craving: Afgelopen week at ik drie keer tabouleh (één keer als avondeten en twee keer als lunch), maar ik zag net een foto voorbij komen en ik zou het zo nog een keer eten..
  • Read: Ik begon aan het laatste boek dat ik van mijn verjaardagsgeld/bonnen kocht: the orphan train. Ik ben nog niet zo ver, dus ik ben nog steeds benieuwd! Volg me trouwens op Goodreads om op de hoogte te blijven!
Share:

1 Comment

  1. September 15, 2014 / 11:47 am

    Die foto heeft wel iets eng-igs haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *