monday moments #30

Listen: Gisteren liep ik de Dam tot Damloop. Speciaal daarvoor maakte ik een afspeellijst. Hij is zo’n 2,5 uur lang. Niet omdat ik verwachte er zo lang over te doen, maar omdat ik niet kon kiezen tussen liedjes. En ach, nu kon ik lekker doorluisteren tijdens het uitlopen.

Thinking: I’m so proud! Gisteren liep ik dus de Dam tot Damloop in 2.05.04, wat langzamer is dan de eerste (en enige) keer dat ik 16k voor de Damloop liep (1.58.nogwat). Maar, ik heb tot 10k helemaal gerend en ik ben twee keer naar de wc geweest. Ergens rond de 13k had ik een flinke tegenslag en heb ik 5 à 10 minuten stilgestaan. Maar, ik heb het wel gehaald! Het hele verhaal staat morgen om 6u op justkeeprunning.nl.

Watch: Afgelopen weekend keek ik Chicago, samen met mijn moeder. Ik had wel veel over de film gehoord, maar ik had zo iets heel anders verwacht! Ik kende het verhaal helemaal niet, maar dat maakte de film wel extra leuk denk ik. Aanrader!

  • Looking forward to: De afgelopen vier weekenden heb ik plannen gehad. Komend weekend heb ik helemaal niks afgesproken en daar heb ik best wel zin in! Daarna heb ik weer drie weekenden vol met afspraken, hihi. Gelukkig wel allemaal leuke dingen!
  • Do: Begin met hardlopen. Serieus, als je het nog niet doen, begin! Ik weet dat het de eerste paar keer niet leuk is. Maar dan ga je vooruitgang merken en dan wil je niet meer stoppen. Ik word er zelf zoooo blij van (meestal) en een vriendin van me gaat deze week ook beginnen (we gaan samen les 1 van Evy lopen).
  • Loving: Mijn Dam tot Damloop medaille en de bloemen die ik van mijn moeder, zus en zwager kreeg. Want ik heb het toch maar mooi gedaan!
  • Craving: Eh, zondagavond, net na een wedstrijd van 16k. Ik wil mijn bed in!
  • Read: Ja, nu moet ik kiezen.. Afgelopen week las ik de eerste twee boeken van de Percy Jackson serie, maar ik kreeg ook het tweede en derde boek van de Maze Runner binnen waar ik heel erg naar uit keek. Ach, lees beide series maar gewoon. Kunnen jullie gelijk weer even toe.
Share:

1 Comment

  1. September 22, 2014 / 9:42 am

    Vet dat je de Damloop hebt gedaan! Ik kan me nu echt niet meer voorstellen dat ik daar voor aan het trainen was. Jammer, want die medaille is echt super gaaf! Super goed gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *