monday moments #31

Listen: Ik ben begonnen met een herfst-afspeellijst. Tips zijn welkom! Ik kan niet echt een favoriet kiezen, maar ik vind deze van Chris Brown en Ariana Grande erg leuk!

foto
Thinking: Gelukkig mag ik van de fysiotherapeut blijven hardlopen! Ik was daar wel erg bang voor en kreeg maandag en dinsdag dan ook niks gedaan. Maar het mag en ik ben heel erg opgelucht, nog steeds!

Do: Ik blijf lekker hardlopen. Ik had wel door dat het veel voor me doet, maar hoeveel het voor me betekend was me pas afgelopen maandag en dinsdag duidelijk toen ik bang was dat ik niet meer zou mogen lopen van de fysiotherapeut.

  • Looking forward to: Jongens, deze week wordt geweldig! Ik ga me eindelijk eens aan mijn planning houden (ehh, hoop ik!), VRIJDAG GAAT MIJN ZUS TROUWEN en zondag hebben we weer een JKR meeting. Daartussen ga ik ook lekker hardlopen. MAAR VRIJDAG GAAT MIJN ZUS TROUWEN!!! (Yes, I’m very excited)
  • Watch: Yes, Chicago Fire is afgelopen week weer begonnen! En Modern Family, Nashville, The Big Bang Theory en Awkward! Al heb ik die laatste nog niet kunnen kijken, want ik kan geen torrent vinden..
  • Loving: Ik heb het erg druk, zodanig dat ik me afvraag of ik alles nog wel kan doen. Maar het zijn ook allemaal zulke leuke dingen en ik wil niks laten vallen en dat vind ik dan wel weer leuk! Ik kijk gewoon wat minder series (houd ik meer over voor in de vakantie) en ik slaap iedere nacht een (half) uurtje minder. Dan heb ik er zo weer een paar uur bij in een week!
  • Craving: Ik kreeg zondagmiddag visite en bakte chocoladekoekjes. Ik heb er nog een paar koekjes over, dus ik pak er nog een!
  • Read: Ondertussen ben ik bezig in het tweede boek van The Maze Runner. Ik zat wel lekker in mijn leesflow, dus ik hoop die vast te houden en deze week het boek uit te lezen. Iedere avond een hoofdstuk voor het slapen?
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *