Monday moments #33

Listen: Ik luister nu de hele dag naar afspeellijsten op Spotify en ik hoor dus veel liedjes die ik nog niet kende. Deze week is mijn favoriete ‘nieuwe’ liedje Walk, van Kwabs. Het liedje kwam al op 3 oktober 2014 uit (en ik lees dat het ook de soundtrack van Fifa15 is?), dus erg op tijd ben ik niet, haha.


Loving:
Vorige week kocht ik nieuwe hardloopschoenen! En ze zijn zo veel mooier dan mijn vorige hardloopschoenen. Het is dat ik op de weg moet letten, maar anders keek ik waarschijnlijk onderweg alleen maar naar mijn voeten, haha.


Watch:
Tegenwoordig woon ik dus weer bij mijn moeder en als we ‘s avonds allebei thuis zijn en tijd hebben, dan kijken we samen een serie. Eerst keken we ‘How to get away with murder’, maar daarvan hebben we nu alle afleveringen gezien. Nu zijn we dus begonnen met ‘Lost’!

Do: Ik had een paar weken geen krachttraining meer gedaan, omdat ik daar ‘s avonds niet genoeg tijd voor heb. Sinds twee weken sta ik doordeweeks een keer een uur vroeger op en ga ik naar de sportschool voordat ik naar stage ga. Het is even haasten tussen de training en de bus, maar wel fijn!

Looking forward to: Komende zondag heb ik weer een hardloopwedstrijd! Samen met de meiden van JKR ga ik lopen bij de Zandvoort Circuit Run!

Craving: De afgelopen weken heb ik regelmatig gedacht: ‘ik maar die kaneelbroodjes weer!’ Maar het is zoveel werk, dus ik heb me er nog niet aan gewaagd.

Read: Ik heb niet zo heel veel tijd om te lezen, maar het laatste boek dat ik las was ‘The Rosie Effect’, het vervolg op ‘The Rosie Project’.

Thinking: Ik denk er over om me voor de Marikenloop (17 mei) en Loop Leeuwarden (7 juni) in te schrijven. Beide 10k. Maar ik twijfel nog even (ondertussen hopen dat ze niet al uitverkopen, haha).

Share:

1 Comment

  1. March 23, 2015 / 10:49 am

    Gave schoenen! Als je eenmaal die kaneelbroodjes hebt gemaakt denk ik dat ze het helemaal waard zijn, ik heb dat ook altijd met alles wat ik wil bakken hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *