Oké, dus over Grey’s Anatomy

Een tijdje geleden begon ik met Grey’s Anatomy. In no time was ik door de tien seizoenen heen, dus nu kijk ik iedere week één aflevering. Ik weet dat er veel mensen zijn die de serie ook kijken, dus ik heb een paar vragen/opmerkingen:

 1. Ben ik de enige die de verhaallijn van Meredith helemaal niet zo boeiend vind? Terwijl zij Grey is en de main hoofdpersoon betrap ik me er op dat ik haar verhaallijnen het minst leuk vind. Ik zal niet zeggen welke verhaallijnen, want ik wil niet spoilen, maar blegh. En dit vind ik na tien seizoenen dus nog steeds!
 2. HAHAHA, Alex zijn haar aan het begin van seizoen 4! Gelukkig is het nu weer back to normal. (En hier is een plaatje om je geheugen op te frissen.)
 3. In de eerste drie seizoenen zijn ‘ze’ interns en moeten ze vechten om een plekje en zijn er ook andere interns. In seizoen 4 zijn ze residents, maar waar zijn al die andere mensen die toen interns waren? En de nieuwe interns, die vechten niet om een plekje, want dat doen de oude interns/nieuwe residents nog steeds?
 4. McDreamy, McSteamy… Ik vind ze zo aantrekkelijk niet…
 5. Seriously people, make up your minds! Wel/niet, wel/niet. Maar ik mis hem/haar, maar ik wil hem/haar ook weer niet zien. Maar nu heeft hij/zij het met een ander aangelegd en dat kan ik niet aan. Ik weet dat alle series zo gaan, maar het is toooooo much! En alle stelletjes zijn tegelijkertijd happy of broken up.
 6. Natuurlijk is een serie niet realistisch, dat zijn ze nooit. Maar dat alle hoofdpersonen halfdood in het ziekenhuis komen te liggen? En ze verder nooit iemand uit het ziekenhuis (andere dokter, of verpleging ofzo) tegen komen als patient?

Wat vinden jullie? Ik heb niet bij alle series ergenissen/grote vragen trouwens. Bij One Tree Hill weet ik nog wel dat Haley en Nathan altijd alle drama hadden. Dat vond ik ook irritant worden.

 

Share:

2 Comments

 1. March 3, 2015 / 7:55 am

  Ik vond het meredith/derek gedoe op den duur erg irritant worden inderdaad.. Maar daarna werd de serie weer beter! (Beetje jammer dat ze er nu weer mee beginnen…)

 2. March 3, 2015 / 12:00 pm

  Ik vind het een heerlijke serie, ondanks dat het zo onrealistisch is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *