Waarover zal ik eens een blogje schrijven?

Dat vroeg ik me af, toen ik eigenlijk aan mijn economie moest zitten. (Oeps. Sorry mam.)

Zal ik een blog schrijven over mijn lovely heels die niet meer zwart maar bruin waren, na het naar school fietsen. Of zal ik vertellen over mijn eerste schooldag, waar engels uitviel en ik bij maatschappij weg mocht.

(Iedereen ging weg als ze het af hadden, dus ik naar de leraar toe.
‘Meneer, ik heb het af. Mag ik naar huis?’
‘Dat moet je niet zo vragen, je moet zeggen “ik ga naar de mediatheek.”‘.
*kijkt raar*
‘Ik ga naar de mediatheek.’)

Dan kan ik natuurlijk ook nog vertellen dat Zusje met haar vriend naar Preston Palace en de Zwaluwhoeve is en dat ik de afgelopen 3 dagen alleen thuis ben geweest met mijn ouders. Of over de Mantoux-test (die ik jullie niet aanbeveel. Het ziet er vies uit en doet pijn.) En anders kan ik altijd nog vertellen dat ik helemaal verliefd ben op de kleur die ik momenteel op mijn nagels heb. (Voor de liefhebbers: 430 Coralicious van Rimmel.)

Maarja. Nu heb ik het allemaal al verteld.

Share:

6 Comments

 1. January 5, 2010 / 8:14 pm

  Leuk geschreven! Wat een rare leraar heb je trouwens ;)

 2. January 5, 2010 / 8:48 pm

  Zo. Zit je hier ^^. Gelukkig nieuwjaar bij deze haha. En je leraar vond zichzelf zeker erg slim ofzo :/

 3. Ilse
  January 5, 2010 / 9:16 pm

  Haha, die leraar is wel slim ja xD Wel grappig dat hij dat gewoon zei! xD

 4. January 5, 2010 / 10:02 pm

  Die kleur van Rimmel is mooi hè! Ik had ‘m ook, hij is intussen op omdat ik hem zoveel gebruikte hahaha. :)

 5. January 6, 2010 / 1:05 pm

  Ik moet die kleur nagellak maar eens gaan zoeken…

 6. January 6, 2010 / 2:22 pm

  Toch handig, dat multidenken van ons (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *