online – stilte

May 8, 2012 | Blogaholic, Thoughts & experiences | 6 Comments

Radiostilte.

Ik wil heel graag bloggen, maar ieder bericht wat ik schrijf lijkt alsof het niet goed genoeg is. Daarom laat ik het bij één mededeling; ik heb een voldoende, drie zessen en twee zevens terug van de tentamenweek en dat betekent dat ik nu genoeg punten heb om over te gaan én dat ik nog in de running ben om mijn p in één jaar te halen, yay!

Tot volgende keer!

 RSS feed for comments on this post.

 1. Annie schreef op May 8, 2012:

  gefeliciteerd

  [Reply] 2. Stéphanie schreef op May 8, 2012:

  Goed bezig zeg!

  [Reply] 3. Dina schreef op May 8, 2012:

  Hé wat super!!

  [Reply] 4. Mama schreef op May 9, 2012:

  daar heb ik maar één woord voor: KANJER.

  En wat die radiostilte betreft, het zit in de lucht, er zijn er meer. Komt vanzelf weer goed.
  X

  [Reply] 5. Roxanne schreef op May 9, 2012:

  Dat is in elk geval goed nieuws. Ik had het al gelezen op Twitter. Je schrijf-inspiratie komt vast snel terug, die kun je nu eenmaal niet echt forceren, toch? Ik lees het wel weer als er een nieuw blogje verschijnt :)

  [Reply] 6. Yasmin schreef op May 19, 2012:

  Heel herkenbaar :)

  [Reply]Laat ook een bericht achter